Rólunk

Minőségi szolgáltatások elérhető áron

Masszázsszalonunk Budapest Corvin-negyedének szomszédságában, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen található, és tradicionális thai masszázzsal várjuk kedves Vendégeinket!

Etikus masszázsszalon vagyunk! És hogy mit jelent ez Önnek? Kipihent masszőzeink jobban Önre tudnak hangolódni. Bio, vegán olajokkal dolgozunk, melyek állatkísérlet mentesek. Olajos masszázsaink garantáltan felülmúlják várakozását, ugyanis azok olajaink egyedülálló minősége miatt kozmetikai kezelésnek is minősülnek, így egy kezelés árában két kiváló minőségű szolgáltatást kap.

A MEDI-THAI masszőzei magasan képzett szakemberek, akik elkötelezettek amellett, hogy a legmagasabb szintű, egyénre szabott masszázst nyújtsák, mindezt elérhető árakon.

A MEDI-THAI nem egy 101. Thai masszázs szalon, nálunk hagyomány és tudomány egymást erősítik, támogatják.! A matracon arckivágás van, így hátmasszázsnál nem ferdül el a nyaka. Egyedülálló módon, tisztított, szűrt levegőt vezetünk a fejhez, melyet Himalaya sóágyon vezetünk át, így a Thai masszázshoz ajándék Himalaya sóterápiát is igénybe vehet. A sóterápia önmagában is eredményes, természetes gyógymód több panasz ellen. VIP masszázsfülkénkben sejtelmes fényű Himalaya sófal várja kedves vendégeinket, itt szinte 4D masszázsélményt nyújtunk!

Bio, vegan olajokkal dolgozunk. Ezen olajoknak Medi-Thai know-how alapján parfümillatot tudunk adni, amely prémium masszázsainknál vehető igénybe. A márkás parfümök szív- és alapillata egyenletesen, a pusztán alkoholos parfümnél tartósabban, de azért szolidan teszik vonzóvá bőrünket. Erről bővebben olvashat az olajos masszázs ismertetésénél.

 

Filozófiánk

“Mens sana in corpore sano / Ép testben ép lélek” – hangzik a római korból való latin közmondás. Milyen igaz, akár fordítva is, de azért tennünk is kell érte! Valljuk, hogy az embert egységben kell szemlélni és kezelni. Keleti kultúrákban a meditáció, a lélek karbantartása és a test karbantartása szerves összhangban van egymással. Nyugati kultúránkban ezt holisztikus megközelítésnek is hívjuk, jó lenne minél több keleti bölcsességet átemelni rohanó nyugati életünkbe.

A Thai masszázs egyaránt hat a testre és lélekre. Célunk, hogy egy csöpp nyarat csempésszünk a hozzánk fordulók életébe, és dinamizmussal, ugyanakkor kiegyensúlyozott belső harmóniával távozhassanak. Igen magas színvonalúnak remélt, elkötelezett szolgáltatásunkkal, ugyanakkor nem kimagasló árainkkal is igyekszünk ehhez hozzájárulni.

A Medi-Thai masszázs szakmai háttérrel is rendelkezik, így fizikoterápiás kezeléssel is kiegészíthető azokban az esetekben, ha nemcsak közérzetjavításra, hanem mozgásszervi vagy izomzatot érintő gyógyulásra is szükség van. Megfigyeltük, hogy a fizikoterápia és a masszázs egymás hatását erősítő, szinergikus kapcsolatban van egymással. E felismeréseket követve – Európában talán elsőként – nyújtjuk együtt e szolgáltatásokat, lehetőséget nyújtva a közös vagy legalábbis egy helyen történő igénybevételre. Mindez persze nem kötelező, csupán lehetőség. Célunk, hogy visszatérő pácienseink úgy érezzék, szervezetük immár kifogástalanul funkcionál.

 

Elérhetőek gyönyörű, névre szóló ajándékutalványaink, melyeket előzetes egyeztetés után a recepciónkon tudnak megvásárolni, illetve elektronikus ajándékkártya vásárlására is van mód, melyet utalást követően névre szólóan küldünk e-mailben.

Érdeklőjön a +3620-50-70-002 számon, vagy az info@medi-thai.com e-mail címen. Rendelőnk címe: 1085 Budapest, Csepreghy u. 2.

gyakran ismételt kérdések

KELL-E BORRAVALÓT ADNI?

A borravaló legfontosabb tulajdonsága az önkéntesség, így természetesen nem „kell” borravalót adni. Munkatársaink korrektül meg vannak fizetve. Ugyanakkor, ha valaki elégedett a thai masszázzsal, utólag szokásos és kedves gesztus, ha (pl. 1500-2000 Ft) borravalót kap...

bővebben

MI A THAI MÉLYMASSZÁZS?

A Medi-Thai mélymasszázs olyan testre szabott, tradicionális thai masszázs, amelyet a páciens már előzetesen kiválaszthat. E masszázs a felszíni masszázs után a mélyebben fekvő szöveteket, fasciát is eléri. A mély masszázs rövid ideig tartó fájdalommal is járhat,...

bővebben

MI A THAI MASSZÁZS ÉS MI A THAI OLAJOS MASSZÁZS?

A Thai masszázs (nuat thai) egy ezer évnél is idősebb tradicionális thai jóga masszázs, indiai és kínai gyógyító technikákat ötvöz, akupresszúrán alapszik, és nyújtó mozdulatsort is magában foglal. A mozdulatsor lehet statikus és ritmikus. A masszázs során a masszőz...

bővebben

hol talál bennünket?

1085 Budapest VIII, Palotanegyed, Csepreghy u. 2.

NYITVATARTÁS

H-Szo: 10-21 óra között, előre egyeztetett időpontban.

Időpontfoglalás szükséges: +36 20 50 70 002

Az időpontfoglalás során nevet, telefonszámot és a tervezet szolgáltatást kérjük megadni.

Az érkezést úgy tervezzék, hogy 10 perccel előbb érkezzenek.

MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL

A Csepreghy utcába érkezők a József körútról hajthatnak be, a Baross utca után. Az autóval érkezők gondoljanak a parkolási nehézségekre (kb. 10 perc). A parkolás hétvégén ingyenes és többnyire gondmentes. Hétköznap 8:00 és 20:00 között díjköteles, jelenleg 440 Ft/óra, de ez ad lehetőséget arra, hogy ténylegesen is találjanak helyet, mert így gyorsabban pörögnek a helyek. Mobiltelefonos parkolási fizetés esetén a hívószám: 06 20/30/70 763 3081. A Klinikák (szem-, bőr-, szülészet, szájsebészet) közelsége miatt munkanap a délelőtti órákban nehéz közeli helyet találni. A József körút túloldalán lévő területeken (pl. Nap utca, Práter utca) a parkolási díj jelenleg 265 Ft/óra, és csak 8:00-18:00-ig díjköteles. A közeli (10 perc) Corvin Plaza parkolójában az 1. óra díjmentes, minden további megkezdett óra 250 Ft. Ez a parkoló legkönnyebben a Ferenc körút/József körút, Práter utca, Futó utca útvonalon közelíthető meg. A Plazát gyalog a Corvin mozi, József körút irányába hagyjuk el. A MEDI-THAI-nak rendkívül kedvező a megközelítése tömegközlekedéssel, ezért érdemes tovább olvasni.

MEGKÖZELÍTÉS LAKOSSÁGI KÖZLEKEDÉSSEL

Mivel mind a három metró (2, 3, 4), a 9-es busz, a 83-as troli és az igen gyakran járó 4-6-os villamos is közel van, érdemes az autót valamelyik metrómegállónál hagyni. Gyalogos közelségben van a 3-as metró Corvin-negyed megállója, a 4-es metró Rákóczi téri megállója (vagy 1 megálló még a 4-6-ossal), 10 percre van gyalog a Kálvin tér és kb. 10 percre a 2-es metró Blaha Lujza tér megállója (2 megálló a 4-6-ossal, a Harminckettesek terénél kell leszállni). A fentieken túl szintén a Blaha Lujza térnél állnak meg a következő járatok: 28, 28A, 37, 37A, 62 villamosok, 5, 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178 autóbuszok. A 4-6-os villamossal közel van a Boráros tér, ahol a 2-es villamos, a 23E, 223M, 212, 54 buszok, illetve a HÉV (Hévpótló) járnak.

vendégkönyv

9 + 8 =